FCN skabte spænding trods undertal i en time

Kategorier

FCN-reserverne tabte 1-2 men gav Brøndby kamp til stregen trods en udvisning af målmanden efter knap en halv times spil.

Dagens Reserveholdskamp på bane 6 ved Farum Park blev en meget tæt affære mellem FCN og Brøndby, selv om Brøndby fik sit andet straffespark i det 27. minut og FCN-keeper Peter Jensen samtidigt fik sit andet gule kort og dermed en udvisning.

Brøndby havde udnyttet det første straffespark, også begået af Peter Jensen med efterfølgende gult kort, to minutter forinden til 1-0 ved Rashani, og gæsterne fik dermed chancen for at komme på 2-0 fra 11 meter pletten. Men det forhindrede Magnus Hassing, der blev sendt på mål i stedet, mens markspiller Lasse Petry blev taget ud i stedet.

Magnus Hassing snuppede straffesparket i fornem stil, og det gav tydeligvis et selvtillidsboost til den unge keeper, der stod fortræffeligt i resten af kampen. Og selv om FCN spillede i undertal i den resterende time, var kampen meget jævnbyrdig og tæt.

I 1. halvlegs sidste kvarter var FCN to gange ved at få udlignet. Først ved Adnan Mohammed og siden en stor hovedstødschance til Souheib Dhaflaoui. Men holdene gik til pause med 1-0 føring til Brøndby. Efter et kvarter i 2. halvleg havde Marcus Ingvartsen et godt hovedstødsforsøg på indlæg fra Joshua John.

Brøndby kunne lidt efter være kommet yderligere foran, men det endte med en kæmpe afbrænder for åbent mål. Målet til 2-0 fik Brøndby dog i det 65. minut. da Andrew Hjulsager sendte bolden flot i nettet på et direkte frispark lige udenfor feltet.

FCN sendte et par friske spillere på banen og et kvarter før tid blev der igen skabt spænding, da Mathias Jensen og Lucas Haren i fællesskab fik erobret bolden og lynhurtigt spillet frem til Marcus Ingvartsen. Han afdriblede en spiller og lagde bolden videre frem til Souheib Dahflaoui, der reducerede til 1-2 alene med Mads Toppel.

I de sidste minutter bølgede kampen frem og tilbage, og FCN var ikke uden muligheder for at udligne, men Brøndby havde også sine chancer. Kort før tid fik også Ramón Rodrígues et rødt kort, så FCN sluttede af med ni mand, men kampen var alligevel tæt til det allersidste.

!. Team Coach Peter Feher siger:

– Jeg synes, det hele var noget rodet, mens vi spillede 11 mod 11, fordi vi ikke spiller hurtigt nok. Heldigvis holder Hassing os inde i kampen med sin redning af straffesparket og ved at stå en flot kamp, og faktisk spiller vi bedre og skaber gode målchancer 10 mod 11.

– Så spillet i undertal kunne vi være tilfredse med, men nogen stor kamp blev det jo ikke. Af taktiske grunde var vi nødt til at tage Lasse Petry ud for at få en målmand ind efter udvisningen, og det blev Petry fordi han var den spiller, der i forvejen var sat til at skulle mindst på grund af sin skadespause, siger Peter Feher.

Magnus Hassing blev kun passeret på et direkte frispark og kunne være glad for sin indsats:

– Det var sjovt at prøve, når man bliver kastet så pludseligt ind i kampen. Og det gav da en masse selvtillid at starte med at snuppe straffesparket, siger Magnus Hassing.

Matchfacts af Reserveholdskamp 14. september:

FCN-Brøndby 1-2 (0-1)
Mål: 25. minut: Elba Rashani (straffe). 65. minut: 0-2 Andrew Hjulsager. 74. minut 1-2 Souheib Dhaflaoui, assist Marcus Ingvartsen.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Peter Jensen (udvist i 28. minut. Ind Magnus Hassing i stedet for markspiller Lasse Petry)
Ramón Rodrígues, Christian “TK” Køhler (67: Johannes Ritter), Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen.
Lasse Petry, Mathias Jensen, Souheib Dhaflaoui (75: Oscar Hartkopf).
Adnan Mohammed (65: Lucas Haren), Marcus Ingvartsen, Joshua John (67: Oliver Miltoft).