Det sker mod AGF

Kategorier

Næste hjemmekamp venter lige rundt om døren, nemlig på søndag, hvor AGF kommer på besøg i Farum Park. Traditionen tro er der masser af fede aktiviteter før, under og efter kampen. Nedenfor kan du få overblikket.

Fan Baren åbner kl.16.30, og er placeret i Cafe SEPP lige ved siden af FCN Shoppen. Der er gode priser på drikkevarer, og et fint sted at start optakten med sine medfans.

FCN Fun Zone åbner kl.16.30, og her er der et væld af forskellige aktiviteter til folk i alle aldrer. Du kan bla. vinde en fodboldrejse for to personer til Bayern München med DHL. Du kan læse meget mere om aktiviteterne HER. Og du kan se en video ovenfor.

Crossbar Challenge i pausen, hvor præmien nu er oppe på 29.000 kroner til den fan som kan ramme overliggeren på et af sine tre spark. I foråret var der hele to fans, som løb med en præmie på 30.000 kroner og kampen efter var det 25.000 kroner som blev vundet. Husk at du skal være på stadion senest 15 minutter før kickoff, hvor vi udvælger sparkeren, som skal ned på banen i pausen og prøve at ramme overliggeren.

FCN Fodboldskole løber af stablen på søndag, som er total udsolgt igen. Fodboldskolen foregår rundt om banerne ved Farum Park, og bagefter er der Superliga-bold for drengene inde på stadion.

Matchday Træning med besøg fra Måløv, Nødebo IF og Jærgersborg. Drengene træner inde i Farum Park med trænere fra FCN. Du kan se en video om Matchday Træning HER.

600 poser chips fra OK Snacks deles ud til de 600 første som kommer på D-tribunen.

To gymnasier på banen – Elever fra Egedal Gymnasium og KNord i Hillerød dyster i pausen af kampen om hvem der skal have håneretten i fremtiden. Læs mere om deres besøg HER.

Giv Blod på besøg – FCN har i samarbejde med Giv Blod inviteret organisationens donorer til fodbold i Farum Park.

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN MOD AGF HER.