Bruninho nomineret til Månedens Spiller

Kategorier

HERNING, DENMARK - SEPTEMBER 20: Action from the Danish Alka Superliga match between FC Midtjylland and FC Nordsjalland at MCH Arena on September 20, 2015 in Herning, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC Nordsjællands brasilianske angriber Bruninho har taget Alka Superligaen med storm, og er noteret for 7 mål og er derfor delt topscorer med Viktor Lundberg fra Randers FC.

De gode præstationer er heller ikke gået TV-selvskabernes næse forbi, og de har derfor nomineret Bruninho til Månedens Spiller i Alka Superligaen.

Divisionsforeningen forestår hver sæson officielle kåringer af Månedens Spiller i Alka Superliga i samarbejde med de 2 rettighedshavere Viasat og Discovery. Kåringer af Månedens Spiller finder sted i den første spillerunde efter hele måneder med Superliga-fodbold – dvs. i månederne august, september, oktober, november, marts, april og maj.  FC Midtjyllands Erik Sviatchenko løb med hæderen i august måned og i denne måned står kampen mellem profiler fra tre forskellige Superliga-klubber. De tre kandidater i september er Bruninho (FCN), Frederik Rønnow (BIF) og Andreas Cornelius (FCK).

Månedens Spiller udpeges af et ekspertpanel der tæller i alt 12 fodboldeksperter fra Alka Superligaens primære rettighedshavere; Viasat og Discovery. Hver af eksperterne giver henholdsvis 3, 2 og 1 point til de tre spillere, de mener, der har gjort den bedste figur i de kampe der er blevet spillet i Alka Superliga i den pågældende måned. Den spiller der får flest point, vinder titlen som Månedens Spiller.

Ekspertpanelet består af:

 • Morten Bruun (Discovery)
 • Stig Tøfting (Viasat)
 • Peter Sørensen (Discovery)
 • Martin Jørgensen (Viasat)
 • Mikkel Bischoff (Discovery)
 • Per Frimann (Viasat)
 • David Nielsen (Discovery)
 • Peter Graulund (Viasat)
 • Michael Gravgaard (Discovery)
 • Jesper Grønkjær (Viasat)
 • Flemming Povlsen (Discovery)
 • Peter Kjær (Viasat)