Alle fire FCN-spillere med i U/21 landsholdets sejr

Kategorier

Her er Maxsø og Gregor sammen med Marcondes og Ingvartsen.

Danmarks U/21 landshold vandt 3-1 i Ukraine, og igen var både Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen i aktion i nationaldragten

Den nye U/21 landstræner Niels Frederiksen er i gang med at forme U/21 landsholdet til den kommende EM-kvalifikation, der starter midt i oktober om vigtige point med hjemmekampe mod Wales og Bulgarien. Som forberedelse har Danmark spillet to venskabslandskampe med det nye hold.

Og ligesom i kampen i Lübeck torsdag, hvor Danmark tabte 1-2 til et meget stærkt tysk landshold, var alle fire FCN-spillere også i aktion i går, da Danmark vandt med 3-1 i Ukraine og fik understreget potentialet til at kopiere det “gamle” U/21 landsholds bedrift om at kvalificere sig til EM-slutrunden.

I den svære udekamp mod Ukraine var Andreas Maxsø og Emiliano Marcondes på banen fra start, mens Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen kom på banen i 2. halvleg. Det danske hold leverede en fornem holdpræstation, og Niels Frederiksen har et godt materiale at arbejde videre med.

FC Nordsjælland er den eneste klub med fire spillere i truppen, og de fik alle masser af spilletid i de to kampe mod Tyskland og Ukraine. Sammenlagt spillede Andreas Maxsø 136 minutter, mens Emiliano Marcondes fik 113 minutter på banen, og det blev til henholdsvis 95 og 93 minutter i alt for Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen. Sidstnævnte er truppens yngste og den eneste årgang 96 spiller.

Udover de fire spillere på det danske U/21 landshold har FCN også haft Adam Örn Arnarson i national tjeneste på Islands U/21 landshold, der vandt med 3-2 over Frankrig lørdag og spillede 1-1 mod Nordirland tirsdag. Adam Örn Arnarson spillede fuld tid for Island i begge kampe.

Desuden spillede nyindkøbte Stanislav Lobotka også alle 90 minutter for Slovakiets U/21 landshold, der søndag tabte 0-1 i Hviderusland.

FC Nordsjælland har også haft to spillere i aktion på Danmarks U/19 landshold, der har spillet nordisk turnering og vundet det hele med sejr over Norge lørdag og over Sverige mandag. Både Emre Mor og Benjamin Lund var med til den triumf.