Alle fire FCN-spillere i aktion på U/21 landsholdet

Kategorier

Husk at autografzonen er åben efter kampen.

Foto: Rie Neuchs

Danmark tabte 1-2 til Tyskland i Lübeck i aftes i U/21 venskabskampen, hvor Pascal Gregor, Andreas Maxsø og Marcus Ingvartsen alle startede på banen og Emiliano Marcondes kom ind i den sidste halve time.

Den nye U/21 landstræner Niels Frederiksen så for første gang sit hold i aktion mod et stærkt tysk mandskab, som fortjent vandt kampen, men danskerne gav kamp til stregen. Og på tirsdag følger endnu en testkamp for Danmark i Kiev mod Ukraine. Først i oktober går det løs for alvor med pointgivende kampe i EM-kvalifikationen.

Hele FC Nordsjællands kvartet i den danske U/21 trup var i aktion mod Tyskland. Pascal Gregor spillede i centerforsvaret fra start sammen med Midtjyllands Patrick Banggaard, mens Andreas Maxsø var rykket frem på midtbanen. Også angriber Marcus Ingvartsen var med i startopstillingen.

Danmark kom foran 1-0 i 1. halvleg, selv om Tyskland var spilstyrende, men efter pausen måtte danskerne bøje sig for et bedre mandskab, og tyskerne fik scoret sejrsmålet ti minutter før tid. Pascal Gregor spillede hele kampen, mens Andreas Maxsø og Marcus Ingvartsen begge blev skiftet ud godt et kvarter før tid.

Forinden var Emiliano Marcondes kommet på banen efter en times spil i kampen, og alle fire FCN-spillere var således i aktion på grønsværen samtidigt.

I de kommende dage er FCN også repræsenteret på både det islandske og slovakiske U/21 landshold.