20.000 på Facebook

Kategorier

FC Nordsjælland har nu rundet 20.000 likes på Facebook, og det betyder at rigtig mange følger med på de sociale medier for at se hvad der rør sig rundt om i FC Nordsjælland.

På klubbens sociale medier får du et indblik i Superliga-spillernes hverdag, hvad der rør sig på Akademiet, mål fra Superliga-holdet og ungdomsholdene og en masse andre sjove og spændende indslag.

FC Nordsjælland kan findes på følgende sociale medier:

Facebook:
Her vælger nu mere end 20.000 at følge med, og her opdaterer vi med konkurrencer og masser videoer fra FCN TV. Følg os HER.

Twitter:
Du kan dog også følge med på FC Nordsjællands Twitter-profil, hvor vi live opdaterer fra kampen. Den kan du følge HER. Der er mere end 4.000 som følger med på Twitter. Vi bruger følgende hashtags:  #VIERFCNORDSJÆLLAND #FCN #SLDK

Instagram:
Du kan også følge med på Instagram, hvor du har gode muligheder for at komme med bagom. Vi bringer billeder fra omklædningsrummet, taktiklokalet eller nyt fra vores ungdomshold. På Instagram er der nu godt 3.500 fans som følger med. Følg os HER.

Snapchat:
FC Nordsjælland er til den nye sæson hoppet på Snapchat, og du kan finde klubben under følgende brugernavn: fcnordsjaelland.