2 hjemmekampe på 5 dage

Kategorier

FC Nordsjælland går ind i en ’Week of Football’ når de næste to hjemmekampe skal spilles mod AGF og OB. Første kamp er søndag den 27.september kl.18.00 mod AGF, og bare fem dage senere fredag den 2.oktober venter så OB kl.18.00.

En måned uden hjemmekampe
Når FCN igen løber ind i Farum Park, så vil det være næsten en måned siden at holdet sidst spillede i Farum Park. Det skyldes landskampspausen, og de to udekampe efterfølgende. Hvor først Viborg i fredags blev nedlagt på Bruninhos sjette sæsonscoring, og på søndag venter en tur til Herning mod FC Midtjylland.

Week of Football for 199 kroner
Det er ikke ret ofte at FC Nordsjælland kan glæde sig over to hjemmekampe så tæt på hinanden, og derfor vil vi gerne give jer et godt tilbud til de to kampe. Derfor følger der grillpølse, popcorn, øl eller vand med i billetpakken til begge kampe.

Du får begge kampe for 199,- kroner, og 1x vand, 1x grillpølse og 1xpopcorn til hver kamp, og billetten er gældende til D-tribunen.

Du kan købe din ’Week of Football’ lige HER.

Prisen er både for børn og voksne.

600 poser FCN Chips
Til kampen mod AGF den 27. september kl.18.00 vil der blive delt 600 poser FCN Chips ud til de første 600 som kommer på D-tribunen. Det er FC Nordsjællands partner OK-Snacks, som har sørget for at chips til de første 600 på D-tribunen.

Week of Football 2-02-1