Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland spiller i aften kl. 19.00 hjemme i Farum Park mod AaB. Her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT…

…FCN og AaB har mødt hinanden 39 gange i Superligaen, og samlet set er AaB bedst med 15 sejre, mens FCN har vundet 12 gange, og 12 kampe er endt uafgjort. Det er især i Farum Park, at FCN har haft svært ved at vinde over AaB. Kun 3 gange har FCN sejret på hjemmebane, mens nordjyderne har vundet 6 kampe og 6 er sluttet uafgjort.

…AaB også vandt den ene kamp, nordjyderne spillede i Farum Park i sidste sæson med 1-0 på et selvmål langt inde i tillægstiden. Et meget bittert nederlag, så FCN har virkelig noget at revanchere.

…dagens dommer Jens Maae også passede fløjten, sidst AaB gæstede Farum Park. 33-årige Jens Maae er i gang med sin fjerde sæson som Alka Superliga dommer.

…AaB til denne sæson har fået ny træner. Lars Søndergaard har sagt farvel til SønderjyskE for at stå ved roret i AaB som afløser for Kent Nielsen.

…det i morgen er præcis fire år siden, at Patrick Mtiliga kom til FC Nordsjælland fra spanske Malaga. I dag er Patrick Mtiliga holdets anfører og spiller sin kamp nr. 125 med tigeren på brystet.

…Joshua John fik sin debut mod netop AaB, da han kom på banen for næsten præcis tre år siden i Aalborg otte minutter før tid og hurtigt fik udlignet til 1-1.