Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Superliga: FC Nordsjælland mod Randers FC - 20.02.15

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 16.00 mod FCK i Parken. Her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT…

…FCN og FCK har mødt hinanden 39 gange i Superligaen, og samlet set har FCK 27 sejre, 6 kampe er endt uafgjort og kun 6 gange har FC Nordsjælland vundet. 21 af kampene er spillet i Parken, og her har FCK 16 sejre, mens 3 kampe er endt uafgjort og 2 med sejr til FCN.

…FCN var i Parken to gange i sidste sæson og tabte begge gange, mens mødet i Farum Park i november endte målløst. Det var i den kamp, FCK’s Christian Poulsen fik rødt kort for sit slag mod Emiliano Marcondes.

…dagens dommer 34-årige Jakob Kehlet er i gang med sin 7. sæson som Alka Superliga dommer. Han var også dommer for godt et år siden, da FCN tabte 1-2 i Parken til FCK.

…FC Nordsjællands svenske angriber David Moberg Karlsson og FCK’s forsvarer Ludwig Augustinsson har spillet sammen på Sveriges U/21 landshold og også er gode venner, der mødes jævnligt. I dag sker mødet så bare på banen, hvor de spiller overfor hinanden og kan få mange spændende dueller.

…FC Nordsjællands nyindkøbte brasilianer Ramón Rodrigues kan få sin debut for FCN og i Alka Superligaen, hvis han kommer på banen i Parken. Hans landsmand Bruninho fik scoret sit første Superligamål i mandagens 2-1 sejr over AaB.

…FCK efter sit kiks i Europa League kvalifikationen torsdag mod tjekkiske Jablonec nu kan koncentrere sig om Superligaen og få plads i programmet til den udsatte kamp mod Randers fra første spillerunde.