Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Superliga: FC Nordsjælland mod FC MIdtjylland - 31.05.15

FC Nordsjælland spiller i dag Superligakamp kl. 16.00 i Farum Park mod Brøndby. Her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT…

…FCN og Brøndby har mødt hinanden 39 gange i Superligaen, og samlet set har FCN kun 6 sejre, 10 kampe er endt uafgjort og 23 gange har Brøndby vundet. 21 af kampene er spillet i Farum Park, og her har FCN 4 sejre, mens 7 kampe er endt uafgjort og 10 med sejr til Brøndby.

…sidst Brøndby gæstede Farum Park i november endte det med en sejr til FC Nordsjælland på 2-0 med Joshua John og Kasper Lorentzen som målscorere.

…både Emiliano Marcondes og Andreas Maxsø i Hobro spillede kamp nr. 50 med tigeren på brystet, og de to unge FCN-spillere hyldes derfor med blomster før dagens kamp.

…FCN har hele fire spillere på Danmarks U/21 landshold til de to kommende venskabslandskampe, der er forberedelse til næste EM-kvalifikation. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen. Desuden har FCN Alex Runarsson og Adam Örn Arnarson udtaget til Islands U/21 landshold, mens David Moberg Karlsson er på U/21 i Sverige og nyindkøbte Stanislav Lobotka på Slovakiets U/21 landshold.

…dagens dommer 38-årige Michael Tykgaard er i gang med sin 6. sæson som Alka Superliga dommer. Seneste kamp, han har dømt med FCN som deltager, var 0-0 udekampen mod Esbjerg i december.

…FC Nordsjællands nyindkøbte slovak Stanislav Lobotka kan få sin debut for FCN og i Alka Superligaen, hvis han kommer på banen mod Brøndby.

…FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab har startet den nye sæson med tre sejre på Stribe. Lørdag var FC Midtjylland på besøg i Farum Park og de blev slået 2-1. Også U/17 sendte FC Midtjylland retur med et nederlag. FCN U/17 vandt 1-0 og har nu to sejre og et enkelt nederlag i sæsonen. Følg FCN Akademi på fcn.dk og se holdenes kampprogram, så du kan være i Farum Park, næste gang talenterne spiller hjemme.

…der er genåbnet en ny FCN Fanbar, der er placeret i Café Sepp. Her kan alle FCN fans samles halvanden time før kampstart og varme op til kamp, og efter slutfløjtet er der igen mulighed for at gå i FCN Baren til fælles fan-hygge. Så besøg FCN Baren i Café Sepp før og efter dagens kamp. Baren vil være åben til alle hjemmekampe i efteråret.