Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Farum PArk. Resultat 1-3

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 13.30 hjemme i Farum Park mod Esbjerg. Her er lidt statistiske vinkler på kampen.

VIDSTE DU AT…

…FCN og Esbjerg har mødt hinanden 36 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 13 sejre, 7 kampe er endt uafgjort og 16 gange har Esbjerg vundet. 20 af kampene er spillet i Farum Park, og her har FCN 9 sejre, mens 3 kampe er endt uafgjort og 8 med sejr til Esbjerg.

…dagens dommer 34-årige Jakob Kehlet er i gang med sin 7. sæson som Alka Superliga dommer. Det var også Jakob Kehlet, der passede fløjten i Parken sidste søndag, så det er anden kamp i træk, han dømmer en kamp med FCN som deltager.

…FC Nordsjællands nyindkøbte brasilianer Ramón Rodrígues kan få sin debut for FCN og i Alka Superligaen, hvis han kommer på banen mod Esbjerg.

…tre af Esbjergs spillere tidligere har spillet for FC Nordsjælland. Det er Michael Jakobsen, der spillede 19 kampe for FCN i 2013, Emil Lyng, der stod for lynscoringen efter 9 sekunder netop mod Esbjerg i foråret 2011, og Nicki Bille, der scorede 18 mål for FCN i 58 kampe fra 2008 til 2010.

…både FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligamandskaber tog hul på den nye sæson i går hjemme i Farum Park mod AaB. U/19 startede sæsonen med en sejr på 3-2, mens det blev til et 0-1 nederlag for U/17. Følg FCN Akademi på fcn.dk og se kampprogrammet, så du kan være i Farum Park, næste gang talenterne spiller hjemme.