U/19 og U/17 tog alle point med hjem fra Vejle

Kategorier

På et mål af Lucas Haren i absolut sidste øjeblik vandt U/19 med 1-0, mens U/17 i mere overbevisende stil sikrede en sejr på 4-0. Se alle fem FCN-mål her.

U/19 Liga: Vejle-FCN 0-1 (0-0)
Mål: 95. minut: 0-1 Lucas Haren, assist Mads “Mini” Pedersen

Efter en lidt halvsløv 1. halvleg på en tør bane og i en voldsom varme, kom der masser af dramatik efter pausen for FCN U/19 i Vejle lørdag eftermiddag. FCN var nogenlunde i kontrol hele 1. halvleg uden dog at få skabt ret mange målchancer.

Efter pausen forsøgte FCN at lægge et højere pres, men det var dog Vejle, der havde den første store målchance, men målmand Peter Jensen reddede flot. Og da Vejle fik en spiller udvist efter 65 minutter, kunne FCN for alvor øge presset.

Emre Mor var tæt på at score på en stikning fra Daniel Skov, men tiden begyndte at løbe ud, og der var en masse tumult i kampens slutfase, hvor Vejle i tillægstiden fik endnu et rødt kort. Dommeren lagde tid til for tidsudtrækning, og i det 95. minut kom så forløsningen for FCN.

Benjamin Lund vinder en duel, så Mads “Mini” Pedersen med utrolig speed kommer i gennembrud, og på hans indlæg kom Lucas Haren styrtende ind i feltet og scorede til 1-0.

– Vi vinder 1-0 på det sene mål, og bedømt efter hele kampens forløb må det siges at være fortjent. Vi kan glæde os over resultatet, men der er plads til forbedringer både som hold og individuelt, lyder det fra U/19 træner Morten Karlsen. FCN har nu startet den nye sæson med to sejre.

U/17 Liga: Vejle-FCN 0-4 (0-3)
Mål: 4. minut 0-1 Niklas Toft Kristiansen. 23. minut 0-2 Nikolai “Futte” Frederiksen. 39. minut 0-3 Christian Jensen. 46. minut 0-4 Nikolai “Futte” Frederiksen.

Efter nederlag i sæsonpremieren kom FCN U/17 tilbage på vindersporet med en sikker sejr på 4-0 og overbevisende spil i Vejle. Kursen blev allerede sat i det 4. minut, da Niklas Toft Kristiansen udnyttede riposten efter et forsøg fra Karim El-Haddouch til 1-0.

Målet til 2-0 kom godt midtvejs i 1. halvleg, da “Futte” udnyttede et boldtab i Vejles forsvar efter et højt pres. Kort før pausen blev det 3-0 på et tørt hug af Christian Jensen i det korte hjørne.

Med 3-0 som ballast kunne FCN gå til 2. halvleg med nogenlunde ro omkring resultatet, og det blev understreget, da “Futte” i det 46. minut smaskede bolden ind langt udefra med sin anden træffer i kampen.

– Vi kunne have lavet en del flere mål og ydede i det hele taget en rigtig fin holdindsats, krydret med et par flotte scoringer, lyder det fra U/17 træner Kasper Kurland.

Se FCN U/17’s fire mål mod Vejle Boldklub her:

Næste opgave for både FCN U/19 og U/17 er hjemme i Farum Park på lørdag 29. august mod FC Midtjylland. U/19 spiller kl. 13.00 og U17 kl. 15.15.