U/19 fik en premieresejr men U/17 tabte

Kategorier

Begge FC Nordsjællands Ligamandskaber indledte den nye sæson på hjemmebane mod AaB, og det blev to meget jævnbyrdige kampe

U/19 Liga: FCN-AaB 3-2 (1-2)
Mål: 14. minut 1-0 Adnan Mohammad. 17. minut 1-1. 38. minut 1-2. 52. minut 2-2 Oliver Miltoft. 85. minut 3-2 Oliver Miltoft.

FC Nordsjælland fik en god start på kampen og kom også foran, men nordjyderne svarede igen to gange inden pausen. Heldigvis fik tigrene rettet lidt på nogle ting til 2. halvleg og lavede et fint comeback. Oliver Miltoft kom på banen til 2. halvlegs start, og han blev matchvinder med de to vigtige FCN-scoringer, der gav premieresejren.

Cheftræner Morten Karlsen vurderer kampen således:

– Vi spillede ikke nogen speciel god 1. halvleg, men vi rejste os fint i 2. halvleg. Vi fik snakket om nogle løsninger i pausen, og Oliver Miltoft lavede et rigtigt flot indhop og gjorde en forskel.

– Det var en åben kamp, hvor AaB også havde chancer, men heldigvis tippede kampen til vores fodel til sidst. Drengene viste god moral, og det er altid rart at komme i gang med en sejr, konstaterer Morten Karlsen.

Se de tre FCN-mål på videoen her.

U/17 Liga: FCN-AaB 0-1 (0-0)

Det blev en meget tæt kamp, der var fattig på målchancer, men desværre udnyttede gæsterne fra AaB en enkelt af slagsen i 2. halvleg og tog alle tre point med sig hjem.

– Vi havde bolden meget men fik ikke omsat spillet til de åbne målchancer. Vi kan og skal spille bedre, men har meget at lære. Det var en fin fysisk indsats både defensivt og offensivt samt i duelspillet, men det handler om at træffe de rigtige beslutninger med bolden i de forskellige situationer, og det skal vi arbejde med, lyder det fra U/17 Cheftræner Kasper Kurland.

Både U/19 og U/17 skal en tur til Vejle i på lørdag, hvor U/19 spiller kl. 13.00 og U/17 kl. 15.15