U/12 vandt guld ved B93 Cup

Kategorier

U/12 holdet fra FCN/Farum Boldklub måtte ud i straffesparksafgørelse, før finalesejren var hjemme

B93 Cup er en turnering af høj klasse, og det var derfor en flok stolte drenge fra FCN/Farum Boldklub, der søndag modtog guldmedaljerne efter finalesejr over Birkerød. Forinden havde drengene været gennem fire puljekampe og en semifinale, så der var både glæde og træthed at spore.

I puljekampene startede FCN/Farum Boldklub med at spille 1-1 mod KB (målscorer Lucas Meibom). Herefter vandt holdet 3-0 over Himmelev-Veddelev på mål af Filip Juncker Sørensen, Silas Kvistholm og Mikkel Alsted Johansson.

Tredje gruppekamp endte 0-0 mod Bikerød, hvorefter FCN/Farum BK sikrede adgang til semifinalerne med en sejr på 4-1 over HIK (Silas Kvistholm to mål, Lucas Meibom og et selvmål).

I semifinalen mødte holdet favoritterne fra Lyseng, der havde været suveræne i den anden gruppe, men Farum-drengene leverede en stærk indsats og vandt 2-0 på mål af Silas Kvistholm og Mathias Bill.

Det var den klart bedste kamp af holdet i hele turneringen, og herefter ventede finalen som en gentagelse af gruppekampen mod Birkerød. Og igen endte det uafgjort. Denne gang 2-2 (målscorere Nikolaj Juul Bay-Smidt og Silas Kvistholm), og herefter blev guldet sikret i straffesparkskonkurrencen.

En fortjent triumf for FCN/Farum BK U/12, der blev nr. 3 ved Kronborg Cup og nr. 2 ved Brøndby Cup.