Stemningen løftes i Farum Park

Kategorier

Farum Park. Resultat 2-1

Den gode stemning fra sidste hjemmekamp mod AaB skal have endnu et løft på søndag ved kampen mod Esbjerg kl. 13.30

FC Nordsjællands spillere kommer på en hård opgave søndag i Farum Park, når Esbjerg kommer på besøg. Vestjyderne har fået en skidt sæsonstart, og det kostede mandag Cheftræner Niels Frederiksen jobbet. Et såret hold som Esbjerg er altid ekstra farligt, og det bliver givetvis nødvendigt for FCN at yde optimalt, for at slå vestjyderne.

Det kræver også stor opbakning til tigrene fra tribunerne, og der arbejdes i øjeblikket på mange nye fanprojekter for at skabe mere stemning og knytte alle tættere sammen i Farum Park. Således genåbner FC Nordsjælland fra nu af og resten af efteråret FCN Baren, som placeres i Cafe Sepp.

Alle fans er inviteret til at varme op til kamp i den nye Fan Bar fra halvanden time før kampstart og også til at samles der igen efter kampen. I samarbejde med Wild Tigers prøver man også at skabe en mere lydhør kulisse under kampene med følgende tre nye initiativer:

Når spillerne kort før kampstart går fra banen efter opvarmning, svinger alle tilskuerne med FCN halstørklæder over hovedet, og når spillerne kommer retur til kampindløb, holder publikum halstørklæderne udstrakt i vejret.

Klapsalver ved udskiftninger og opråb af spillernes efternavne fra publikum, skal også være en del af fankulturen i Farum Park. Det vil alt sammen blive koordineret via billeder på storskærmen.

Kom og vær en del af det hele og besøg Fun Zonen og Fan Baren før kampstart kl. 13.30 på søndag. Har du endnu ikke købt billet kan du gøre det online HER