Se første interview med Lobotka

Kategorier

FC Nordsjælland har netop hentet den slovakiske midtbanespiller, Stanislav Lobotka hos mesterholdet i Slovakiet AS Trencin. Her kan du høre det første interview med den kun 20-årige centrale midtbanemand.

– Jeg har hørt meget godt om klubben fra min holdkammerat Ramón Rodrígues, som jeg spillede med i AS Trencin, og som FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med for nylig. Jeg ved, at FC Nordsjælland har mange unge, talentfulde spillere og er en klub, der gerne vil spille god fodbold og presse modstanderne, og det tiltaler mig meget.

– Jeg er selv en ung spiller, og jeg har været vant til at spille den samme stil i AS Trencin, så derfor ved jeg, at den type fodbold passer mig godt. Jeg kan godt lide at have bolden på fødderne og drible på de rette tidspunkter. Men ellers vil jeg gerne vente med at vise, hvad man kan forvente af mig, til jeg træder ind på banen, slutter Stanislav Lobotka.