Reserverne vandt 2-1 over FCK

Kategorier

Farum Park. Resultat 0-2. #FCNSJE #boesenfoto

Der var ren talentparade i Farum Park i dag i Reserveholdsturneringen, hvor tigrene viste sig stærkere og farligere end løverne.

Med en hel stribe spillere afsted i landsholdstjeneste var det nogle meget unge mandskaber, som både FCN og FCK sendte på banen, men det gjorde det bestemt ikke mindre underholdende. Spillet gik stærkt og var præget af en sprudlende angrebslyst.

FC Nordsjælland kom hurtigt foran ved Adnan Mohammad og skabte en masse andre chancer i 1. halvleg. Men afslutningerne var ikke skarpe nok, og FCK-keeperen havde en god dag med flere store redninger.

Efter pausen var FCN også klart farligst, og føringen burde have været øget flere gange. Adnan Mohammad havde en friløber, og Souheib Dhaflaoui et skud på stolpen. Tættest på at øge føringen var Nicklas Mouritsen dog med et kanonskud på indersiden af stolpen direkte på frispark.

Mod kampens slutning kom FCK lidt bedre med og godt et kvarter før tid udlignede Andreas Smed til 1-1, og med fem minutter igen leverede Thomas Gall i FCN-målet en flot redning overfor en fri Andreas Smed. Men FCN fortsatte jagten på alle tre point og fik fortjent bonus i 90. minut, da Emre Mor tog et rush fremad i banen og efter smart bandespil med Oliver Thychosen slap fri og scorede til 2-1.

Der var hos FCN comeback i startopstillingen til Lasse Petry efter en lang skadespause, og han spillede med i de første tyve minutter som aftalt:

– Jeg var på forhånd sat til kun at spille tyve minutter, så jeg ikke overbelastede noget første gang, jeg var i kamp. Jeg følte selv, at jeg sagtens kunne have spillet længere tid, men vi fulgte planen, og det var skønt at spille sammen med drengene igen.

– Og dejligt med en sejr, selv om jeg ikke var med til det så længe. Nu har jeg 14 dage til at træne, og så håber jeg at være klar til Superligakampe igen, siger Lasse Petry.

Træner Peter Feher var godt tilfreds med både sejren og indsatsen:

– Vi sad på spillet og leverede et godt første pres på FCK, så vi kunne erobre bolden højt. Det gav en masse chancer, og vi holdt et højt tempo i spillet, men effektiviteten var ikke god nok. Vi skal være skarpere på chancerne.

– Men ros til hele holdet for at arbejde godt sammen med masser af gode kombinationer. Vi stod sammen som hold, og det var dejligt at se Oliver uselvisk spille bande med Emre til sejrsmålet kort før tid. Jeg synes, vi fik det ud af det, som vi skal af disse Reserveholdskampe, siger Peter Feher.

Matchfacts af kamp i Reserveholdsligaen:

FC Nordsjælland-FCK 2-1 (1-0)
Mål: 4. minut 1-0 Adnan Mohammad. 73. minut 1-1 Andreas Smed. 90. minut 2-1 Emre Mor.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:

Thomas Gall
Emil Damgaard (77 Oliver Miltoft), Christian “TK” Køhler, Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen.
Mathias Hebo, Mathias Jensen (46 Oscar Hartkopf), Lasse Petry (20 Viktor Tranberg).
Adnan Mohammad (58 Emre Mor), Souheib Dhaflaoui  (77 Jacob Johansson), Oliver Thychosen.