Pokalkampen i Næstved er nu fastsat

Kategorier

FC Nordsjælland spiller allerede på tirsdag kl. 18.30 i Næstved i 2. runde af DBU Pokalen

Det var 1. divisionsholdet Næstved, der kom op af bowlen som modstander for FC Nordsjælland, da der tirsdag var lodtrækning til 2. runde i DBU Pokalen, og nu er de to klubber blevet enige om at spille pokalkampen allerede på tirsdag 25. august kl. 18.30 i Næstved.

Pokalrunden er egentlig programsat til kampdagene 1. og 2. september, men da det også er landsholdstermin, og FC Nordsjælland forventeligt skal afgive mange spillere til diverse ungdomslandshold, skulle man straks finde en anden mulighed.

Da Næstved spiller sin næste ligakamp i morgen torsdag i Vejle og derefter har pause indtil mødet med Fredericia søndag 30. august, og FCN efter kampen fredag i Hobro også har et slip frem til mødet med Brøndby i Farum Park den 30. august, var det oplagt at udnytte dagene i næste uge til en hurtig afvikling af pokalkampen.

FC Nordsjælland har derfor udsat den planlagte kamp mod FC Vestsjælland i reserveholdsturneringen mandag den 24. august, så kampen i DBU Pokalen kan spilles tirsdag 25. august. Næstved har som lavest rangerende hjemmebane og kick off er sat til kl. 18.30.

Det bliver en pokalkamp med mange sjove aspekter. Fem af spillerne i Næstveds stab har tidligere spillet for FC Nordsjælland. Henrik Kildentoft har således været med til begge pokaltriumfer med FCN i 2010 og 2011 samt mesterskabet i 2012. Han har spillet 155 kampe med tigeren på brystet, inden han i 2013 skiftede til Haugesund i Norge og via Vendsyssel i sidste sæson kom til Næstved før denne sæsons start.

Udover Henrik Kildentoft har også Henrik Bødker, Mikkel Jensen, Daniel Jørgensen og Mikkel Luines fra Næstveds trup tidligere spillet for FC Nordsjælland. Og begge FC Nordsjællands sportschefer Carsten V. Jensen og Jan Laursen har en fortid i Næstved.