Petry tilbage i fuld træning

Kategorier

Foto: fcn.dk

Lasse Petry er efter sin skade i det ene knæ igen tilbage i træning med resten af holdkammeraterne.

– Det er dejligt at være tilbage igen ude på banen og humøret er klart steget, efter jeg igen har fornøjelsen af at spille med de andre. Det er dejligt at kunne bidrage inde på banen i stedet for at gå over i styrkerummet, når de andre er på banen, fortæller en glad Petry.

Midtbanespilleren har endnu sin første kamp til gode i den nye Alka Superliga-sæson, og der kommer da sandsynligvis også til at gå lidt endnu før Petry er klar til Superliga-fodbold. Der satses dog på, at Petry kan deltage i reserveholdsturneringen i den nærmeste fremtid.

– Det er selvfølgelig klart, at min form ikke er helt på toppen lige nu. Det skal der arbejdes på samtidig med, at jeg skal have timingen tilbage i spillet, og lige finde holdkammeraterne igen. Men vi tager det roligt, det handler om at komme tilbage og spille igen, og hvis det lige tager lidt længere tid, så tager jeg det med. Jeg glæder mig bare over at være tilbage og kunne give den gas sammen med de andre, siger Lasse Petry.

Lasse Petry har spillet mere end 70 kampe for FC Nordsjælland siden din debut i 2011.