Ólafur: Super opbakning til holdet

Kategorier

COPENHAGEN, DENMARK - AUGUST 09: Fans of FC Nordsjalland cheer prior to the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and FC Nordsjalland at Telia Parken Stadium on August 9, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC Nordsjælland hentede for første gang i fire år et point i Telia Parken, og det gjorde holdet med masser af FCN fans på tribunen.

– Vi er glade for det point vi fik, men vi er selvfølgelig også skuffet over ikke at udnytte de muligheder vi fik. For det er ikke hver dag man spiller ude mod FC København og har mulighed for at hente alle tre point. Men vi skal være glade for det ene point, for det tæller i regnskabet, og nu skal vi glæde os til hjemmekamp mod Esbjerg.

– Kæmpe ros til dem, som bakkede os op i dag, vi kunne høre dem kampen igennem, og det var en super opbakning til holdet. Vi glæder os til det samme på søndag mod Esbjerg, sagde Ólafur Kristjánsson efter kampen.