Ólafur før FCK: Ydmyghed og hårdt arbejde

Kategorier

Cheftræneren mener, at det er de samme dyder, som FC Nordsjælland viste mod AaB, der skal bane vejen for at hente point i Parken. Det er ydmyghed og stenhårdt arbejde, der skal i højsædet, når Farum-klubben gæster hovedstaden på søndag.

– Vi kommer jo heldigvis med en rigtig fin præstation i bagagen fra i mandags mod AaB, og det er de samme dyder, jeg vil se mod FCK på søndag. Det er ydmyghed og hårdt arbejde, vi skal finde frem for at optimere vores muligheder.

– Kampen mod AaB har naturligvis givet os lidt mere selvtillid, men det er også vigtigt, at vi forstår, at det er en helt ny opgave, der venter på søndag. Derfor er det også afgørende, at vi starter fra nul, når vi møder FCK, så vi er sikre på, at vi er hundrede procent klar til opgaven, slutter cheftræneren.