Ólafur: Bruninho giver os en ny dimension

Kategorier

RANDERS, DENMARK - JULY 26: Bruninho of FC Nordsjalland the Danish in action during Alka Superliga match between Randers FC and FC Nordsjalland at AutoC Park on July 26, 2015 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC Nordsjælland spiller i aften kl. 19.00 hjemme mod AaB, og måske får den nyindkøbte brasilianer Bruninho sin første optræden i Farum Park.

Cheftræner Ólafur Kristjánsson har sammen med resten af trænerteamet haft meget at arbejde med på træningsbanen efter den lidt skuffende sæsonstart, og siden premierekampen hjemme mod SønderjyskE har han fået tilført truppen noget brasiliansk power i front.

Den 25-årige angriber Bruninho fik de sidste tyve minutter på banen i Randers, og i dag kan han få sin første kamp foran FC Nordsjællands eget publikum, hvis han kommer på banen.

Ólafur Kristjánsson er godt tilfreds med, hvad han har set fra brasilianeren på træningsbanen i de seneste par uger:

– Bruninho gør det fint ved træningen, Han har et godt venstreben og et glimrende blik for stikninger til medspillerne. Han har også et godt skud og kan med sin fysik give os en dimension, vi ikke lige har haft før.

Trænerteamet har også haft mange andre fokuspunkter ved træningen  i ugens løb:

– Efter de fejl, vi har lavet i de første kampe, har vi arbejdet på at præcisere basen i vort spil. Vi er lidt ramt på selvtilliden, og så er det vigtigt at forenkle tingene for at forny trygheden. Timingen i det, vi gør, skal forbedres.

– Vi har lavet forsvarsfejl, og dem skal vi rette ved at beskytte os selv noget mere som hold. Vi skal træffe bedre beslutninger med bolden. Vi har dygtige og lovende midterforsvarere, og vi har stor tiltro til hele forsvaret, men vi skal også hjælpe dem ved at spille klogt længere fremme på banen, så vi ikke blotter os.

– Vi går ikke på kompromis med vores værdier om fremadrettet spil, men vi skal eliminere de fejl, der gør os sårbare, siger Ólafur Kristjánsson før den spændende kamp i Farum Park i aften kl. 19.00.

Har du endnu ikke købt billet til den kamp, kan du gøre det HER