Kurland: U/17 truppen er rystet fint sammen

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland kunne glæde sig over endnu en god præstation af holdet.

Foto: Boesenfoto.dk

Træningslejren i Farum Park i forbindelse med Brøndby Cup var rigtig god for den nye trup, siger Kasper Kurland, der skal i gang med sin tredje sæson som U/17 træner.

Hver sæson skal der smeltes en helt ny trup sammen omkring U/17, og cheftræner Kaper Kurland synes allerede, det ser rigtig godt ud her godt en uge før sæsonstart i Ligaen:

– Brøndby Cup gav os meget. Kampene var gode, og det var især godt for at få truppen rystet sammen, at vi under hele turneringen var indkvarteret i Farum Park på Hotel FC Nordsjælland. På den måde blev det en træningslejr, som gav os masser af tid sammen både socialt og til evaluering af kampene.

– Vi havde et super ophold på hotellet, som sørgede for at al organisation var på toppen, og jeg føler, at det var med til at ryste truppen ekstra godt sammen. Selv om vi er en ny gruppe, virker det allerede som en fæles enhed. Og resultatmæssigt er sæsonoptakten også gået godt, for bortset fra finalenederlaget på 1-2 til Brøndby i Brøndby Cup har vi vundet alle vores træningskampe, siger Kasper Kurland.

FC Nordsjælland U/17 spiller den sidste testkamp på lørdag kl. 13 i Farum Park mod Næstveds U/19 hold, og tirsdag spiller FCN U/16 mod AB. Første kamp i U/17 ligaen er på hjemmebane mod AaB lørdag 15. august.

– Vi er 32 spillere i U/17 truppen, da den jo også dækker U/16 holdet. Og vi er i gang med at bygge et nyt hold helt fra bunden. Heldigvis er der rigtig mange, der byder sig til og gør det godt. Det er svært lige nu at vurdere vort ståsted til Ligastarten, men truppen udstråler vilje. Alle er målrettede, og det er en meget dedikeret gruppe, vi arbejder med, så der er grund til optimisme, siger Kasper Kurland.

FCN U/19 møder også AaB hjemme i Ligastarten lørdag 15. august, og U/19 pudser formen af i morgen lørdag kl. 15 med en sidste træningskamp ude mod FCK