Hent billet med dit ungdomsfrikort

Kategorier

FC Nordsjælland har netop åbnet for salget af billetter til Superligakampen mod Brøndby, og ligesom tidligere reserverer FCN 250 fribilletter til alle med FSN-kort i samarbejdsklubberne.

Når FCN søndag 30. august kl. 16.00 tager imod Brøndby, vil der blive tæt pakket i Farum Park, men alle kan være trygge ved at komme på Danmarks bedste familiestadion. De 250 billetter til samarbejdsklubbernes ungdomsmedllemmer er alle reserveret på FC Nordsjællands stemningstribune (D-tribunen), hvor ingen iført Brøndby tøj eller logo har adgang.

De 250 fribilletter går efter  “først til mølle”  princippet. så har du et aktiveret FSN-kort som medlem i en samarbejdsklub, gælder det bare om at være hurtig, hvis du vil sikre en fribillet til kampen.

Gå online og hent din billet HER