Gudi: Vi skal lære at tage vores chancer

Kategorier

HOBRO, DENMARK - AUGUST 21: Gudmundur Thórarinsson of FC Nordsjalland celebrate after his 0-1 goal during the Danish Alka Superliga match between Hobro IK and FC Nordsjalland at DS Arena on August 21, 2015 in Hobro, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

FC Nordsjællands islandske midtbanespiller er meget sulten efter at komme højere op i tabellen.

23-årige Gudmundur ”Gudi” Thórarinsson kom til FCN i januar, og i sin kamp nr. 20 for FCN lykkedes det endelig for Gudi at få scoret sit første Superligamål i sidste runde i Hobro:

– Det var dejligt. Det er altid lidt specielt at score sit første mål. Jeg synes, jeg har været tæt på flere gange, men endelig lykkedes det. Og forhåbentlig giver det lidt ekstra til de næste kampe, siger Gudi.

Han glæder sig over den vigtige sejr i Hobro men er slet ikke er tilfreds med bare at komme lidt væk fra bunden:

– Jeg kom til Nordsjælland med ambitioner om, at vi spiller med i toppen af Superligaen. Jeg er meget sulten efter at komme højere op i tabellen, og nu skal vi tage vores chancer, når de er der.

– Jeg synes, FCN har et hold, der rummer alt det, der skal til, for at det kan lykkes. I foråret havde vi flere gange chancen for at tage skridtet helt op blandt de bedste, men tog det ikke. Det må vi lære at gøre i denne sæson, og mod Brøndby har vi virkelig chancen for at rykke i tabellen med en sejr.

– Lysten til at spille med om de sjove pladser er stor, og jeg synes også, holdet har niveau til det. Mod Hobro vidste vi, hvad det krævede for at vinde. En enorm energi banede vejen, og det er også et krav mod Brøndby.

– De vil ligesom os gerne have bolden, men spiller vi op til vores bedste, kan vi forhåbentlig styre kampen. Superligaen er tæt, og dagsformen afgør de fleste kampe. Forhåbentlig kan vi give hjemmepublikum en sejr denne gang, siger Gudi Thórarinsson.

Den 23-årige islænding har i denne sæson fået en lidt mere tilbagetrukken rolle på midtbanen i forhold til i foråret, og han befinder sig godt på den plads:

– Jeg føler mig tryg i den position, som jeg også spillede meget i Norge. Det tager altid lidt tid at vænne sig til en ny klub, men jeg har hele tiden befundet mig godt her. Og når vi får holdet spillet endnu bedre sammen, bliver det rigtig godt, kommer det med stor optimisme i stemmen fra Gudi.