Gudi på dansk: Vi er klar til at kæmpe

Kategorier

Gudmundur Thórarinsson spillede sin første kamp i sæsonen mod Randers, efter at have været skadet med en brækket tå. Den islandske midtbanespiller laver interview på dansk i videoen ovenfor, og fortæller om forventningerne til kampen mod AaB.

– Vi skal forsøge at glemme de to første kampe, selvom man selvfølgelig skal lære af dem. Men vi har brug for at hente selvtillid ind, og vi skal huske på at vi er gode spillere, som kan gøre en forskel og som har gjort det før. Vi mangler lige den sidste succesoplevelse, og så tror jeg på at vi får tingene til at køre på skinner igen. Vi er i hvert fald klar til at kæmpe for det på mandag mod AaB, i en kamp, hvor vi skal hente 3 point, fortæller Gudi på dansk.

Du kan købe din billet til kampen HER.