Gudi: Jeg føler mig stærkere i nærkampene

Kategorier

Superliga: FC Nordsjælland mod AaB - 03.08.15 Foto: Boesenfoto.dk

Islandske Gudi Thórarinsson styrketrænede helt vildt i de seks uger, han ikke kunne træne med på banen på grund af en brækket tå, og den ekstra muskelmasse nyder han og holdet godt af nu.

– Jeg fik skaden i slutningen af sidste sæson, og da jeg ikke kunne træne med på banen ved opstarten til den nye sæson, gik jeg i gang med at styrketræne som en sindssyg. Det kan også ses på vægten, for jeg har øget med tre fire kilo, og jeg håber da, at det meste er muskelmasse, kommer det med et grin fra Gudi Thórarinsson.

Og der er slet ingen tvivl om, at Gudis fysik har fået et løft. Det kan både ses og mærkes på banen, hvor han mod AaB i mandags virkede meget stærkere i nærkampene. Og i en ny rolle som mere kontrollerende spiller lidt længere tilbage på midtbanen fik Gudi også masser af brug for den øgede fysiske styrke:

– Jeg følte mig stærkere i nærkampene og havde masser af lyst til at gå índ i duellerne. Og jeg havde det også rigtig godt med positionen lidt længere tilbage på midtbanen som mere kontrollerende spiller. Det er en rolle, som jeg altid har spillet tidligere, og jeg føler mig hjemme på den position.

– Men jeg har det også fint som offensiv midtbanespiller, og det er jo træneren, der afgør, hvor der er brug for mig, så det er ikke sikkert, jeg har samme position igen mod FCK, siger Gudi Thórarinsson. Han har kun én gang tidligere været i Parken som FCN-spiller og ser det ikke som nogen speciel kamp på søndag:

– Nej, jeg tænker bare på det som enhver anden udekamp. Bare på en større arena. Efter sejren over AaB har det hele været lidt sjovere til træningen her i Farum Park i denne uge, og jeg har en sindssyg tiltro til den spillertrup, vi har. Vi fik gang i vores spil mod AaB, og jeg tror på vores chance i Parken.

– Nu har vi også fået tilført to store og stærke brasilianere til truppen, så der er god fysik på holdet. Alt kan ske med de spillere, FCN har i truppen, og vi glæder os til at møde FCK, siger Gudi Thórarinsson.

FC Nordsjællands kamp mod FCK spilles i Parken på søndag kl. 16.00, og den vises på Canal 9, hvis du ikke har mulighed for at tage i nationalarenaen for at støtte tigrene.