Galleri: Se billederne fra kampen mod FCK

Kategorier

Karlsson forsætter karrieren i svenske IFK Norrköping.

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland spillede søndag eftermiddag 1-1 i Telia Parken mod FC København, efter at have været i overtal i det meste af kampen. FCK’s Daniel Amartey blev vist ud efter 28 minutter, da han svingede en albue i hovedet på Emiliano Marcondes.

Det var dog FCK, som bragte sig foran 1-0 i 2.halvleg, da Mathias Zanka Jørgensen headede et hjørnespark i mål. Bruninho ville det dog anderledes da han udnyttede et flot FCN opspil, hvor først Marcondes og til sidst Vingaard fik spillet Bruninho fri i feltet. Brasilianeren sparkede hurtigt til bolde, og Stephan Andersen kunne ikke forhindre bolden i at gå i mål, selvom målmanden havde hånden på.

Nedenfor kan du se billeder fra kampen, som alle er taget Getty Images.