Fire FCN’ere med spilletid på U/20-landsholdet

Kategorier

FC Nordsjælland kunne torsdag aften glæde sig over at se alle de udtaget spillere til U/20-landsholdet få spilletid, da U/20-landsholdet vandt 3-0 over Liverpools U/21-hold.

Mathias Hebo Rasmussen spillede alle 90 minutter med anførerbindet, mens Mads ’Mini’ Pedersen og Nicklas Mouritsen fik 70 minutter. Mathias Jensen spillede 45 minutter.

Sportschef for akademiet Jan Laursen glæder sig over at alle spillerne fik spilletid.

– Det var en flot indsats, men gode FCN-ambasadører på banen. Alle 4 spillere var på banen samtidig i 2.halvleg, hvor Danmark virkelig satte sig på kampen. Hebo fremstod som en stærk anfører og leder, og satte spillet flot op. Mini med masser af super fremstød på kanten, som til sidst frustrede Liverpool-spillerne og kostede dem et rødt kort efter groft frispark på Mini. Mouritsen var bundsolid, og holdt sammen med de øvrige Liverpool fra de helt store målchancer. Mathias Jensen kom ind til 2.halvleg, og var som altid god på bolden og med til at sikre den danske dominans, fortalte Jan Laursen efter at have overværet kampen sammen med chefscout Steen Nedergaard.

 

FCN var den klub som havde flest spillere udtaget til U/20-landsholdet.