FCN topper igen: Flest på U/18-landsholdet

Kategorier

Lyngby Stadion, Bane 1, Resultat 1-1. FC Nordsjælland vinder sølvmedaljer

FC Nordsjælland kan endnu engang bryste sig af at have flest spillere udtaget til landsholdet. I sidste uge var det på U/20-landsholdet, hvor FCN Akademiet var repræsenteret med fire spillere, og denne gang er det U/18-landsholdet, hvor Akademiet har fire spillere med fra årgang 1998.

Daniel Skov, Jacob Johansson, Emil Damgaard og Peter Jensen er alle udtaget til træningssamlingen i Tilst i slutningen af august. Alle fire spillere er lige rykket op på FCN’s U/19-hold, efter at have vundet sølv med U/17-holdet i sidste sæson.

Daniel Skov kom til Farum BK/FC Nordsjælland som U/13-spiller fra Helsinge, som er samarbejdsklub med FC Nordsjælland. Emil Damgaard har også spillet i samarbejdsklubben Slagslunde-Ganløse før han kom til Farum BK/FC Nordsjælland, som U/12-spiller. Målmand Peter Jensen har spillet i FCN siden i vinters, hvor han kom til fra Lyngby Boldklub, det er den første udtagelse til ungdomslandsholdene for Peter Jensen. Jakob Johansson kom til FC Nordsjælland fra Hvidovre IF for to år siden, og har imponeret med masser af mål på U/17-holdet.

Stort tillykke til drengene og Akademiet.