FCN ønsker kun en positiv fanoplevelse

Kategorier

FC Nordsjællands næste hjemmekamp søndag den 30. august kl. 16.00 er mod Brøndby IF. Det er altid specielle opgør når Brøndby kommer på besøg, hvor klubben fra Vestegnen er med til at skabe en ekstra god kulisse i Farum Park.

Vi glæder os, som altid til at få besøg fra Brøndbys fans, som vi har et godt forhold til. Vi ønsker, at afvikle kampen i en positiv stemning, som vi altid gør i Farum Park, således at ingen fangrupper går glip af denne fodboldoplevelse. Brøndbys fans er med til at skabe en ekstra stemning, og sammen med vores egne fans, håber vi på en super kulisse til kampen, som kan være med til at skabe en positiv fodboldkamp.

Brøndby IF har ytret ønske om at fraskrive sig udebaneafsnittet, og dermed det objektive udebaneansvar. Begge klubber har været i en fælles dialog med Divisionsforeningen om muligheden for, at fraskrive sig det objektive udebaneansvar, det er dog ikke muligt ifølge de gældende regler på området, hvilket Divisionsforeningen har meddelt begge klubber.

Derfor står vi nu i en situation hvor vi mener, at Brøndby straffer kollektivet fremfor de enkelte, som kan ødelægge den gode fodboldoplevelse. Vi har kun et ønske, og det er at afvikle kampen i en god positiv stemning, som vi altid har gjort i Farum Park, og vi glæder os til at tage i mod Brøndbys fans.

Farum Park lever i øvrigt op til alle de pågældende regler om sikkerhed, som er opsat i fælles samarbejde mellem alle klubberne. FCN ønsker selvfølgelig forsat at indgå i dialogen om at forbedre sikkerheden på stadions i Danmark.