FCN køber slovakisk U/21-landsholdsspiller

Kategorier

20-årige Stanislav Lobotka er nyeste erhvervelse til FCN-truppen. Den slovakiske midtbanespiller er købt i Trencín og tiltræder på en 4-årig aftale.

Sportschef Carsten V. Jensen:

– Vi er glade for at få tilknyttet en spiller, som er med til at øge konkurrencen om midtbanepladserne. Stanislav er en spil-intelligent central midtbanespiller, som er teknisk dygtig, og som er god til at sætte spillet.

– Stanislav kommer, på trods af sine kun 20 år, med en del erfaring fra bl.a. et års lejeophold i Ajax og flere ungdomslandskampe for Slovakiet. Det er en spiller med et stort potentiale, som vi sammen med ham selv skal forsøge at forløse. Det første arbejde bliver, at få ham integreret i truppen, så han hurtigt kan komme i spil omkring kampene.

Lobotka kommer til fra samme klub, som Ramón Rodrígues og det glæder slovakken, at der allerede fra starten er et genkendeligt ansigt.

– Det er en spændende mulighed for mig, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og lære dem at kende. Jeg har hørt gode ting om FC Nordsjælland. Det er et hold, som spiller fremadrettet og offensivt fodbold. Det er vigtigt for mig, at det er en klub, som gerne vil styre kampene og angribe.

– Det er selvfølgelig et ekstra plus, at Ramón også er på holdet, og selvom han også er ny her i klubben, så kan det være med til at hjælpe mig til at falde endnu bedre til, siger Lobotka.

Stanislav Lobotka får trøje nummer 7 og træner kl.13.00 i Farum Park med den gruppe af spillere, som ikke spiller pokalkamp mod Næstved i aften. Lobotka vil også være på tribunen for at se sine nye holdkammerater spille pokalkampen kl.18.30.

Facts om Stanislav Lobotka:

Født: 25.11-1994
Nationalitet: Slovakiet
Position: Midtbanespiller
Højde og vægt: 170 cm. / 65 kg. U/-landskampe: 16
Tidligere klubber: AS Trencín og Jong Ajax