FCN Baren genopstår på kampdage

Kategorier

Efter godt to års pause åbner FCN Baren igen, men denne gang et nyt sted. Det bliver nemlig i Cafe Sepp, som det næste halve år bliver forvandlet til en Fan Bar til glæde for klubbens loyale fans.

Adm. direktør Ole Palmå udtaler:

– Det har været et stort ønske fra Wild Tigers igen at få et fast mødested før kampene i Farum Park, og da vi selvfølgelig ønsker at hjælpe dem og andre fans, når det kan lade sig gøre, så har vi besluttet at åbne FCN Baren igen til glæde for de fans. Vi tester konceptet det næste halve år og håber på, at det bliver en succes. Det betyder at FCN Baren altså genopstår, siger Ole Palmå.

Fan Baren kommer fremover til at være åben halvanden time før kickoff, og en time efter slutfløjt. Det vil være muligt at betale med FCN Coins for at få øl og vand til billige priser. Der vil køre optakt til kampen på tv-skærmen i Fan Baren, så man bliver helt forberedt frem mod kampstart.

Åbningen af FCN Baren har naturligvis skabt glæde hos Wild Tigers:

– Wild Tigers ser frem til, at der igen bliver et samlingssted for fans af FCN, og vi tror på at det mødested kan være med til at skabe en endnu bedre stemning og opbakning til holdet. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at det vil blive en god oplevelse, siger Helle Fahlgren fra bestyrelsen.

FCN Baren åbner altså halvanden time før kampstart ved alle hjemmekampe i efteråret.

Priser i Fan Baren:

  • 1 sodavand = 1 sodavands coin ( En besparelse på 15 kroner)
  • 1 øl (valgfri fadøl) = 1 øl coin (En besparelse på op til 37,5 kroner)
  • 1 temptcider = 1 øl coin (En besparelse på 12,5 kroner)
  • 1 flaske vin = 5 øl coins (En besparelse på 60,5 kroner)