FC Nordsjælland køber brasiliansk forsvarer

Kategorier

24-årige Ramón Rodrígues kommer til FCN fra de slovakiske mestre Trencín. Hos tigerne skal han have trøje nummer 5, og har skrevet kontrakt de næste 3 år.

Sportchef Carsten V. Jensen:

– Vi er glade for at få tilknyttet en forsvarsspiller, som klubben har haft kig på igennem længere tid. Ramón var allerede i 2011 på blokken, og på besøg i FCN. Han endte i stedet i Trencin, hvor han har imponeret lige siden med aggressivt forsvarsspil både som central forsvarer og højre back. Han blev i den seneste sæson valgt til årets forsvarsspiller i den slovakiske Superliga, hvor han været med til at vinde mesterskab og pokaltitel til klubben, og har senest spillet UEFA Champions League kvalifikation for Trencín, som på mange måder ligner FCN på spillestil og mindset.

Ramón Rodrígues har tilbragt godt seks år i Europa, hvor han som 18-årig skiftede til AZ Alkmaar.

– Jeg er glad for skiftet her til FC Nordsjælland, og jeg håber på hurtigt at kunne falde til i klubben og på holdet. Klubben spiller en type fodbold, som jeg er vant til fra Trencin, og jeg tror på, at mit aggressive forsvarsspil kan være med til at hjælpe holdet, fortæller Ramón Rodrígues.

Se det første interview med Ramón på FCN TV HER.

Facts
Navn: Ramón Rodrígues da Silva
Født: 22.08.1990
Nationalitet: Brasilien
Højde: 1,82m
Vægt: 81kg
Position: Forsvarer
Tidligere klubber: Bahia, AZ Alkmaar og AS Trencín