CV om Lobotka: God teknisk spiller

Kategorier

Carsten V. Jensen fortæller her om FC Nordsjællands seneste signing – Stanislav Lobotka. Der er tale om alsidig og teknisk god midtbanespiller, der kan dække flere positioner men hovedsageligt har spillet på 6’er positionen.

– Vi har kigget på Stanislav Lobotka over en længere periode, og vi synes, at han er en interessant og teknisk dygtig midtbanespiller, der er god i vendingerne og til at sætte spillet i den første fase.

– Han er inde omkring det slovakiske U/21 landshold og har spillet fast for de slovakiske mestre og pokalmestre i den seneste sæson. AS Trencin, som han kommer fra, var tæt på at slå Steaua Bukarest ud i kvalifikationen til Champions League i denne sæson, så det er det niveau, han kommer fra. Men der vil formodentlig være en tilvænningsperiode til den danske Superliga, før vi ser potentialet folde sig helt ud, fortæller Carsten V. Jensen.