Bruninho scorer hvert 73. minut

Kategorier

Farum Park. Resultat 2-1

Den brasilianske angriber har været på banen i 365 minutter i alt for FCN og har scoret 5 mål.

25-årige Bruninho blev hentet til FC Nordsjælland fra HB Køge for godt en måned siden, og han blev sendt på banen til debut midt i 2. halvleg i den svære udekamp mod Randers i 2. spillerunde den 26. juli.

Det blev ikke til mål i Bruninhos debut, men siden har han været med fra start hver gang, og det er blevet til fem scoringer i de seneste fire Superligakampe. Det er en vildt imponerende scoringsrate med et mål hvert 73. minut i gennemsnit i de i alt 365 minutter, Bruninho har været på banen i Alka Superligaen.

Det har også allerede bragt ham op på andenpladsen på topscorerlisten kun overgået af Viktor Lundberg fra Randers med 6 scoringer.

Med scoring i hver af de seneste fire kampe i træk, er Bruninho også tæt på at sætte klubrekord for FC Nordsjælland. Tommy ”Brolæggeren” Olsen har rekorden med scoring i fem kampe i træk for FC Nordsjælland tilbage i efteråret 2003.

Den rekord var tæt på at stå for fald to gange i foråret, hvor først David Moberg Karlsson scorede for FCN i fire kampe i træk, og Emiliano Marcondes gjorde ham kunsten efter kort før sæsonafslutningen.

Men hverken for David Moberg Karlsson eller Emiliano lykkedes det at tangere Brolæggerens FCN-rekord i Superligaen. Mod Brøndby i dag kl. 16.00 i Farum Park har Bruninho så chancen.