Billetstatus før Brøndby-kampen

Kategorier

Med tre dage til kampen mod Brøndby har billetsalget godt fat, og det tegner til at blive den kamp i 2015, hvor der kommer flest tilskuere i Farum Park.

På udebaneafsnittet, hvor Brøndby også har et familieafsnit, er der en tredjedel solgte billetter på nuværende tidspunkt siden billetsalget startede, og med tre dage til kampen tyder det på at Brøndbys fans er klar til at bakke deres hold.

I loungerne er der stor efterspørgsel, og vi kan allerede nu se at det bliver med udsolgte lounger og skybokse. Det betyder at der er godt gang i salget på stadion, og FCN glæder sig til at tage i mod de mange mennesker, til en forhåbentlig fremragende fodboldkamp.

DU KAN KØBE DIN BILLET HER.

Ordensreglementet i Farum Park
FC Nordsjælland skal gøre opmærksom på ordensreglementet i Farum Park, som kan læses HER.

FCN gør som altid opmærksom på at har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribunen, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdets afsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo.
Til kampe mod Brøndby har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit. 
Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Brøndby IF stiller med kontrollører, og såkaldte ’spottere’ til kampen, samtidig med at FC Nordsjælland har indkaldt ekstra kontrollører til kampen. Det betyder at kampen bliver afviklet fuldstændig, som normalt når der åbnes op for portene i Farum Park på søndag kl.14.30.

Se billet information nedenfor:

Billetinfoplakat FCN BIF august