Billetinfo til Brøndby-kampen

Kategorier

FC Nordsjællands næste hjemmekamp søndag den 30. august kl. 16.00 er mod Brøndby IF. Det er altid specielle opgør når Brøndby kommer på besøg, hvor klubben fra Vestegnen er med til at skabe en ekstra god kulisse i Farum Park.

FCN glæder sig til at åbne portene halvanden time før kickoff til dette opgør, som forhåbentlig kan blive afviklet i et super sommervejr og god stemning på tribunerne.

FC Nordsjælland vil udover det sædvanlige udebaneafsnit også stille et familieafsnit til rådighed for Brøndbys tilskuere.

Billetterne til kampen koster som altid 125,- kroner for voksne og 50,- kroner for børn, hvis de købes online. Det kan gøres HER.

Det er selvfølgelig også muligt at købe billetter ved stadion, men her vil der blive pålagt 20,- kroner i gebyr. FCN anbefaler derfor alle at få købt deres billetter online, da der også forventes rift om billetterne til kampen.

FCN gør som altid opmærksom på at har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribunen, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdets afsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo.
Til kampe mod Brøndby har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit.
Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Se billet information nedenfor her.

Billetinfoplakat FCN BIF august