Alex og Adam på Islands U/21 landshold

Kategorier

Superliga: FC Nordsjælland mod Esbjerg fB - 16.08.15

Både målmand Alex Runarsson og forsvarer Adam Örn Arnarson er udtaget til Islands U/21 landskampe mod Frankrig og Nordirland i september.

Selv om Alex Runarsson i FC Nordsjælland er reserve for målmand David Jensen, stod Alex allerede i sidste EM-kvalifikation som fast U/21 keeper for Island. Og da han kun er årgang 1995 og således først blev 20 år i februar, kan han altså vogte buret for Islands U/21 landshold i hele den næste EM-kvalifikation.

Adam Örn Arnarson er endnu yngre, idet han først bliver 20 år på torsdag i næste uge, og han har også været med omkring Islands U/21 landshold tidligere, selv om han ikke spillede så meget for FCN. Men i denne sæson har Adam spillet alle kampene som højre back.

Alex og Adam skal møde i den islandske landsholdslejr mandag 31. august og kommer først retur til FCN onsdag 9. september. Island spiller U/21 kvalifikationskampene hjemme mod Frankrig 5. september og mod Nordirland 8. september.

Der er ingen kampe i Superligaen i den periode, da der altid  er landskamptermin i den første weekend i september.