Akademi: 19 nye elever har skolestart i dag

Kategorier

15 nye elever starter i dag på Bagsværd Kostskole i klassen 7. T. Desuden starter 3 elever i 9. T og en enkelt i 1. G som et led i FC Nordsjællands projekt Bogen & Bolden.

FC Nordsjællands ansvarlige for projektet, Lars Hallengreen, glæder sig over, at endnu 19 elever nu bliver en del af samarbejdet mellem FCN Akademi og skolen i Bagsværd:

– De 19 elever  vil dermed være en del af vores gode skolesamarbejde med Bagsværd Kostskole, som vi kalder for Bogen & Bolden. Samarbejdet giver vores spillere mulighed for at deltage i to sideløbende uddannelser: En skoleuddannelse og en fodbolduddannelse.

– Målet for skoleuddannelsen er, at vores spillere gennemfører en ungdomsuddannelse, som giver dem muligheden for at drømme nye drømme, hvis deres drøm om at blive professionel fodboldspiller ikke går i opfyldelse.

– Her er Bagsværd Kostskole en af de bedste partnere, vi kan få til at forberede vores unge spillere på et liv udenfor banen. Vores spillere kan grundet skolesamarbejdet træne hver tirsdag og torsdag morgen og får dermed 140 timers ekstra træning med høj kvalitet.

– I morgentræningen kan vi inddrage alle mulige ressourcer for at udvikle vores unge spillere, og det er en af vores klare mål at gøre dette. Spillerne kan derfor se frem til at blive instrueret af såvel vores fuldtidstrænere, vores Superligatrænere og -spillere og ikke mindst deres egne holdtrænere, siger Lars Hallengreen.

På billedet herover får de nye elever udleveret udstyr til skolearbejdet, og de ser frem til det hele:

– Drengene fortalte, at de glædede sig til opstarten af morgentræningen, og forventningen blev ikke mindre, da årgang 2001 kiggede forbi og hilste velkommen. De spurgte til, om der var morgentræning i morgen tidlig og da de fik bekræftet dette, lød der et tydeligt YES, fortæller Lars Hallengreen.