Vingaard: Vi manglede vilje og iver

Kategorier

På trods af en god start tabte FCN 3-0 til Randers FC, og Martin Vingaard mener, at det især var holdets skarphed og aggressivitet i duellerne, der blev udslagsgivende.

– Det er en mærkelig situation lige nu, for vi starter faktisk præcis, som vi havde aftalt med godt tempo og fysisk parathed i duellerne. Derfor er det også virkelig ærgerligt, at vi lukker Randers ind i kampen med scoringen til 1-0, men derefter finder vi os ikke rigtig til rette igen.

– Vi er ikke aggressive nok, når vi kommer op på den sidste tredjedel, og det betyder, at vi ikke bliver farlige nok i store dele af kampen.  Og det er rigtig vigtigt, at vi får den del med i spillet til de kommende kampe, for vi spiller fint pasningsspil og finder mange gode positioner i løbet af kampen, men nu skal vi også til at udnytte vores chancer.