Vingaard: Glæder os til at tage revanche

Kategorier

Sæsonpremieren gik ikke som ønsket for FC Nordsjælland, og derfor har truppen arbejdet stenhårdt i ugens løb for at kunne tage en tiltrængt revanche, når det gælder Randers på søndag.

– Der var mange ting i premieren mod SønderjyskE, vi ikke var tilfredse med. Især var det viljen til at vinde og paratheden, som ikke var god nok, og det skal vi have lavet om på omgående. Især når vi ved, at Randers er et hold, der kommer ind med stor fysik og pres i alle dueller. Der er det super vigtigt, at vi er klar til at matche dem, så det har vi arbejdet med i ugens løb, fortæller Martin Vingaard.

– Vi ved, at vi spiller god fodbold, når kombinationsspillet flyder. Holdet har et stort potentiale, men vi så også, at vi er sårbare, når vi ikke er klar, så det er først og fremmest her, vi skal lægge vores fokus, så vi skaber et ordentligt udgangspunkt for at levere en god præstation, og vi glæder os bare til at tage revanche.