Velkommen til nyt fcn.dk

Kategorier

FC Nordsjælland er stolte over at kunne byde Jer velkommen på vores nye hjemmeside, som forhåbentlig vil give Jer et stort overblik med en masse nye features.

Den nye side vil bringe det visuelle mere i fokus I vil således blive mødt af de mange flotte billeder, som ofte hænger sammen med de historier, vi præsenterer på fcn.dk. Derudover vil det blive nemmere at finde nyheder om Superliga-holdet, Akademiet, FCN TV eller FSN.

Den nye side vil ændre karakter, når man kommer tættere på en kampdag. FC Nordsjællands sociale medie platforme vil blive bragt mere i øjenhøjde, og fcn.dk bliver også responsivt, så den automatisk tilpasser sig den tablet, som du vælger at tilgå siden med.

FCN Shoppen bliver i den nærmeste fremtid også en fast del af FCN.dk, således at brugervenligheden vil stige, og du som fan ikke skal besøge en ny side for at købe dit merchandise.

Det nye FCN.dk er lavet i samarbejde med Peytz & Co, peytz.dk

Vi håber, at I vil få glæde af den nye side og tage godt imod de nye tiltag.