Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

FCN - Randers. Gudi i duel med Keller. Foto: boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 14.00 ude mod Randers i AutoC Park. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT…

…FCN har mødt Randers 27 gange tidligere i Superligaen, og statistikken er i favør af tigrene, der har vundet 10 gange, 11 kampe er endt uafgjort og kun 6 gange har kronjyderne sejret. På AutoC Park i Randers har FCN kun tabt én gang i 15 kampe, mens de resterende har givet 7 sejre til FCN og 7 uafgjorte kampe.

…det eneste FCN-nederlag i Randers er dog det seneste møde mellem de to klubber i maj, hvor kronjyderne vandt 2-0. I det hele taget var sidste sæson mod Randers meget skidt for FCN, idet den gav to nederlag og en uafgjort 0-0 kamp. Randers var den eneste klub, FCN slet ikke fik scoret mod i sidste sæson.

…to af de største sejre i FC Nordsjællands historie er hentet mod netop Randers. FCN vandt således 6-1 i Randers i april 2007 og igen 6-1 hjemme over Randers to år senere i april 2009.

…Randers var den klub, der lukkede næstfærrest mål ind i hele sidste sæson. Kun 28 gange i de 33 kampe lykkedes det at passere Randers-keeperen.

…Randers fik sin premiere i Alka Superligaen i Parken mod FCK udsat, fordi Randers kun to dage senere skulle møde Elfsborg på udebane i Europa League kvalifikationen. En kamp som Randers desværre tabte 0-1 efter forlænget spilletid i trisdags, og kronjyderne er dermed ude af europæisk fodbold for denne gang.

…dagens dommer, 29-årige Benjamin Helm Svedborg er i gang med sin kun 2. sæson som Superligadommer. Han dømte 9 kampe i sidste sæson og har to gange tidligere dømt kampe med FC Nordsjælland, senest i maj da FCN vandt 4-2 over Hobro i Farum Park.

…dagens kamp i Randers kan følges på TV3 sport 1.