Superliga start for kun en 20’er

Kategorier

Når FC Nordsjælland på fredag kickstarter den nye Alka Superliga sæson mod SønderjyskE på hjemmebane, så bliver det for kun 20 kroner for voksne og børn.

Det er fredag den 17.juli kl.18.00 at Alka Superligaen igen sparkes i gang, og det er nærmest blevet en tradition at FC Nordsjælland ligger først for når en ny sæson skal sættes i gang. Truppen har været på træningslejr i Holland for at optimere holdet og taktikken frem mod den nye sæson, og for at kunne hjælpe spillerne på vej i den første kamp vil entre prisen til Farum Park ligge på kun 20 kroner for både voksne og børn mod SønderjyskE. – Vi ved, at der er mange på ferie i Danmark og i sommervejret er der flere spændende tilbud derude.

Det vil vi gerne matche ved at sætte entre prisen ned til 20 kroner i Farum Park til den første kamp. Vi håber på at dette tilbud kan være med til, at gøre det endnu mere attraktivt at komme på Danmarks Bedste Familiestadion og støtte FC Nordsjælland, siger adm. direktør Ole Palmå. Der vil som altid være gang i FCN Fun Zone før kampen med spændende aktiviteter, og selvfølgelig FCN Crossbar Challenge i pausen med mulighed for at vinde 25.000 kroner ved at ramme overliggeren.

Prisen på 20 kroner er gældende for både voksne og børn, og prisen gælder for billetter købt via online salg. Hvis man først ønsker at købe billetter på dagen i billethusene, så bliver der som altid pålagt et gebyr på 20 kroner.

TRYK HER for at købe din billet.