Souheib: Ramte rent, så den gik snorlige i kassen

Kategorier

Souheib Dhaflaoui. Foto: fcn.dk

FCN-reserverne var tæt på sejr efter kanonmål af Souheib Dhaflaoui, men FCK fik udlignet til 1-1 ved William Kvist kort før tid i en rigtig god kamp

– Der kom en dybdebold, som blev drejet på tværs af Miltoft, så den dumpede ned lige for fødderne af mig. Jeg bankede til den med en ren vrist og vidste med det samme, jeg ramte bolden, at der var mål. Den gik snorlige i kassen.

Der var tydelig begejstring i stemmen hos Souheib Dhaflaoui, da han efter FC Nordsjællands reserveholdskamp mod FCK på Frederiksberg i dag blev bedt om at beskrive sin scoring.

FCN var meget tæt på at vinde kampen på Souheibs pragtfulde træffer med et knastørt skud efter 55. minutters spil. Men i slutfasen reddede den netop hjemkøbte landsholdsspiller William Kvist uafgjort 1-1 for FCK, da han smart drejede et hjørnesparksindlæg fra Brandur Olsen i nettet.

FCN leverede en pragtindsats i 75 minutter, hvor tigrene nærmest var i total kontrol med bolden for fødderne hele tiden. Der blev spillet hurtigt og sikkert pasningsspil med mange sideskift, så FCK’erne virkelig fik rørt sig i forgæves jagt på bolden.

Den livlige 1. halvleg endte dog målløs, selv om Oliver Thychosen med et nærgående skud, og Nicklas Mouritsen med et giftigt frispark var tæt på at passere Kim Christensen i FCK-buret. FCK kom stort set ikke til afslutninger i den første time af kampen, hvor hele FCN-bagkæden stod fantastisk stærkt og midtbanen var arbejdsom og påpasselig.

Tigrenes aggressive presspil tæmmede løverne, men efterhånden som begge hold løb tør for kræfter, blev der flere fysiske nærkampe i det sidste kvarter, og så fik FCK bedre fat. Peter Jensen var kommet i mål for FCN i 2. halvleg i stedet for en fejlfri Alex Runarsson, og Peter Jensen fik også vist sin klasse, da han redede et farligt frispark fra Brandur Olsen, og han var prisgivet, da William Kvist med ydersiden af foden kunne prikke udligningen ind i det 80. minut, hvor FCK fyldte feltet op ved et hjørnespark.

Souheib Dhaflaoui havde mange dueller med netop William Kvist på midtbanen i løbet af kampen, og han nød udfordringen:

– Det var sjovt at spille overfor en landsholdspiler. Han er en fin fyr, William, og han tog det pænt, at jeg snød ham et par gange. Han grinede bare og sagde, jeg var fræk. Det var en dejlig kamp og meget lærrerigt.

– Vi fik besked på fra start at trykke på og arbejde hårdt, og det gjorde vi. Og vores bagerste kæde stod stærkt højt oppe på banen. Det gav en masse muligheder fredadrettet, lyder det fra Souheib Dhaflaoui.

Også FC Nordsjællands 1. Team Coach, Peter Feher, var godt tilfreds med indsatsen:

– Jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke vandt, for det synes jeg, vi havde fortjent. Vores aggressive pres lykkedes fint, så længe kræfterne rakte til det, og det var en god kamp fra vores side.

-Spillerne viste, at de har spillet sammen i flere år og holder stilen, selv om vi skifter en del ud undervejs. Og så var det et flot mål af Souheib, siger Peter Feher.

Matchfacts fra reserveholdskampen på FCK’s anlæg:

FCK-FCN 1-1 (0-0)
Mål: 55. minut 0-1 Souheib Dhaflaoui. 80. minut 1-1 William Kvist

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:

Alex Runarsson (46: Peter Jensen)
Johannes Ritter, Victor Tranberg (60: Victor Lorentzen), Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen.
Christian “TK” Køhler, Mathias Hebo (46: Oscar Hartkopf), Mathias jensen (46: Lucas Haren)
Souheib Dhaflaoui, Oliver Thychosen (46 Oliver Miltoft), Adnan Mohammad.