Se U/19’s supermål i 3-1-sejren over BIF

Kategorier

FCN vandt onsdag Brøndby Cup efter at have vundet deres pulje. På vejen til turneringssejren slog holdet blandt andet Brøndby IF U/19 med 3-1. Du kan se FCN’s mål fra den kamp her.

For FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligahold starter den nye sæson hjemme i Farum Park lørdag 15. august mod AaB, og som et led i forberedelserne spillede begge Ligamandskaber med i den internationale eliteturnering Brøndby Cup i sidste uge.

For FCN U/19 blev det en stor triumf, idet tigrene tog pokalen med en overbevisende sejr på 6-0 i den sidste og afgørende kamp mod norske Haugesund. Dermed blev FCN vinder af Brøndby Cup med 10 point efter sejre over HB Køge (6-4) og Brøndby (3-1) samt uafgjort 2-2 mod sydafrikanske Bidvest Wits, der sluttede på andenpladsen med 8 point, men Haugesund blev nr. 3 med 7 point.

FCN U/17 vandt sin gruppe suverænt med tre sejre over de svenske hold BK Olympic (3-0) og Malmö FF (5-0) samt B 93 (2-1). Dermed var U/17 klar til finale mod Brøndby, som vandt den anden gruppe. FCN førte finalen 1-0 men tabte 1-2 til Brøndby.

FCN Akademi deltog også i Brøndby Cup med de yngre hold, og her blev facit for FCN en stribe 2. og 3. pladser:
U/15 blev nr. 3
U/14 blev nr. 2
U/13 blev nr. 2
U/12 blev nr. 2
U/11 blev nr. 3