Ólafur: Vi vil udstråle energi og spillelyst

Kategorier

Cheftræneren glæder sig til dagens kamp. Foto: rieneuchs.dk

FC Nordsjælland kickstarter på fredag kl. 18.00 Alka Superligaen i Farum Park mod SønderjyskE, og det er sæson to med Ólafur Kristjánsson som cheftræner

Da FC Nordsjælland for et år siden havde første kampdag i Farum Park mod FC Vestsjælland var det debut for islændingen Ólafur Kristjánsson som cheftræner. Det blev en god oplevelse med sejr på 3-2 efter at have været bagud med 0-2. Nu her præcis et år senere har Ólafur Kristjánsson og mange af de unge spillere i truppen noget mere erfaring med i bagagen og håber igen på en god start: – Jeg har en fin mavefornemmelse.

Det har været en komprimeret og rigtig god optaktsperiode, og der er ikke mange ændringer i truppen i forhold til den, vi arbejdede med i foråret. – Jeg kan love, at vi vil gøre alt for at vinde over SønderjyskE. Vi vil udstråle energi og spillelyst. Sejren i den første kamp sidste år gav et godt afsæt, og vi ved alle, hvor vigtigt det er at komme fra start med tre point. – Vi skal prøve at få kampen afviklet på vores præmisser, holde tempo i spillet og bygge videre på det, vi leverede i forårets sidste kampe.

Efter træningslejren har vi gearet lidt ned og bruger de sidste dage på finpudsning, så vi kan møde med fysisk overskud på fredag, siger Ólafur Kristjánsson. Han kan trække meget på erfaringerne fra den seneste sæson: – Vi har haft et år til at pejle os ind på hinanden, og det skal helst også kunne ses på det, vi laver på banen i kampene.

Det arbejde fortsætter vi med og fastholder FC Nordsjælland-stilen. Selv om en god start er vigtig, står og falder en sæson jo ikke med den første kamp, lyder det fra cheftræneren.