Ólafur: Vi var ikke konsekvente nok

Kategorier

FC Nordsjælland led et 3-0 nederlag i søndagens kamp mod Randers FC, og det var et resultat af, at der vist nok kynisme og skarphed over de 90 minutter.

– Vi var ikke konsekvente nok i dag. Vi starter ellers fint, men giver så Randers muligheden for at komme ind i kampen ved det første mål, hvor jeg ikke synes, at vi får afvist situationen godt nok. Herefter forløber kampen mere på deres præmisser, og vi må erkende, at Randers var bedre end os i resten af kampen, hvor det primært blev en fysisk kamp.

– Det var godt at se, at vi startede kampen på den måde, vi gjorde, men omvendt viser kampen også, at vi stadig skal lære at være mere konsekvente og kyniske i nogle situationer, så vi holder os inde i sådan en kamp, som den i dag, i længere tid.