Ólafur: Vi får tid til at arbejde med detaljerne

Kategorier


Der bliver tid til at arbejde ekstra med det taktiske på træningslejren i Holland.

Ólafur: Vi får tid til at arbejde med detaljerne

FCN tager søndag til Holland i en uges træningslejr, hvor formen skal finpudses og sidste testkamp spilles mod Ajax på fredag

Holdlederne i FC Nordsjælland har en travl lørdag. Det er store pakkedag, så alt det rigtige udstyr kan være med, når turen i morgen søndag går mod Holland til en uges træningslejr. Der er kun knap 14 dage til kick-off i Alka Superligaen, når FCN tager imod SønderjyskE fredag 17. juli, og cheftræner Ólafur Kristjánsson har i programmet kun én testkamp tilbage inden premieren. Det er træningskampen fredag i Holland mod storklubben Ajax: – Vi glæder os til træningslejren, hvor vi får tid til at arbejde med de små detaljer i spillet og snakke det taktiske bedre igennem. Når man er tæt sammen så længe, giver det en helt anden mulighed for at snakke tingene grundigt igennem og øve igen og igen. – En træningslejr giver også en række andre relationer spillerne imellem, og vi skal have alle aftaler på plads. Pausen fra foråret har været kort, så meget af det hænger jo stadig ved. Man kan sige, at grundlaget er der, men det er finpudsningen, vi skal arbejde med. – Vi glæder os også til kampen mod Ajax. Det er altid spændende at møde en stor klub, og det er vores sidste kampforberedelse. Der skal vi være tæt på de positioner, vi vil satse på til premieren mod SønderjyskE, siger Ólafur Kristjánsson.